Καθαριστές Αέρα με πιστοποίηση ECARF

Όλοι οι καθαριστές αέρα Inventor διαθέτουν πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών Αλλεργιών – ECARF. 57οC

Τι είναι το ECARF;

Ανεξάρτητο ίδρυμα επιστημόνων και τεχνικών, με παρουσία σε πάνω από 30 χώρες που ελέγχει βάσει αυστηρών κριτηρίων, που διαρκώς αλλάζουν για να ανταποκρίνονται στα μεταβαλλόμενα επιστημονικά ευρήματα, προϊόντα και υπηρεσίες και χορηγεί τη σφραγίδα ποιότητας σε αυτά των οποίων η χρήση δεν προκαλεί επ’ ουδενί αλλεργίες. Μάλιστα, η εν λόγω πιστοποίηση συνίσταται ιδιαίτερα από πολλές ανεξάρτητες αρχές που συνδέονται με τον Καταναλωτή.

Τι είναι η σφραγίδα ποιότητας;

H γραπτή εγγύηση της ανώτερης ποιότητας των καθαριστών αέρα Ιnventor. Πληρώντας όλα τα κριτήρια για να διαθέτουν τη σφραγίδα ECARF ως απόλυτα υποαλλεργικές συσκευές, εγγυώνται την ουσιαστική αναβάθμιση του αέρα στον χώρο, απομακρύνοντας αλλεργιογόνα στοιχεία και παθογόνους μικροοργανισμούς.

Το εν λόγω πιστοποιητικό είναι ιδιαίτερο σημαντικό για τα προϊόντα μας καθότι αποτελεί γραπτή εγγύηση της ποιότητας των καθαριστών αέρα Inventor. Πληρώντας όλα τα κριτήρια για να διαθέτουν την σφραγίδα ECARF ως απόλυτα υποαλλεργικές συσκευές, οι καθαριστές αέρα εγγυώνται την ουσιαστική αναβάθμιση της ατμόσφαιρας του σπιτιού και ανακουφίζουν όσους υποφέρουν από αλλεργίες, απομακρύνοντας αλλεργιογόνα στοιχεία και παθογόνους μικροοργανισμούς που κατά βάση τις προξενούν.

ΑΡΧΙΚΗΠΡΟΪΟΝΤΑΑΓΑΠΗΜΕΝΑΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ